Sekretesspolicy

Belzona International Ltd tillämpar de grundläggande principerna för att skydda din integritet på Internet.

 

Belzona International Ltd samlar endast in personuppgifter från våra besökare på frivillig basis. Personlig information kan innehålla namn, titel, företag, adress, telefonnummer, etc. Den personliga information vi samlar in används endast av oss och vårt nätverk av auktoriserade distributörer att svara på en förfrågan och/eller marknadsföring av våra produkter och tjänster. Vi säljer inte, hyr inte ut eller överför personlig information till andra organisationer.

 

Dessutom samlar vår webbserver på domännamn, inte e-postadresserna av besökare på vår hemsida. Denna information samlas ihop för att mäta antalet besök, genomsnittlig tid som tillbringas på webbsidan, vilka sidor som läses etc. Belzona International Ltd använder endast informationen för att mäta användningen av vår webbplats och att förbättra innehållet på vår webbplats för våra kunder.

 

Belzona International Ltd webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Vi anstränger oss att bara länka till webbplatser som delar vår höga standard och respekt för personlig integritet, men vi är inte ansvariga för innehållet eller sekretesspraxis på andra webbplatser.

 

Belzona International Ltd. gör allt vi kan för att hålla alla uppgifter från våra onlinebesökare så säker som möjligt mot obehörig åtkomst och användning. All information skyddas av Belzona International Ltd säkerhetsåtgärder, som regelbundet ses över och uppgraderas.

 

Om du skulle ha några frågor angående Belzona International Ltd integritetspolicy, vänligen kontakta oss på följande adress:

 

Manex AB

Spjutvägen 7 G,

175 61 Järfälla, Sweden

Telefon: 08 761 25 00

Fax: 08 761 25 75

Email: manex@manex.se